Tietoa meistä

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteistä, käsin tehtyä pehmytkudoskäsittelyä jossa laukaistaan lihaskireyksiä ja -jännityksiä. Hieronnan tukena voidaan käyttää lämpöhoitoa ja triggerpisteiden käsittelyä.

Hierontatekniikassani käytän paljon ns. syvähierontaa ja venyttäviä otteita, jotka ovat tehokkuudeltaan omaa luokkaansa avaamaan sinnikkäitä ja pitkäaikaisiakin kipu/jännitystiloja lihaksissa. Jäsenkorjausta voin käyttää tarvittaessa hieronnan yhteydessä tai erillisenä kokonaisuutena.


Jäsenkorjaus

Kaustislainen jäsenkorjaus on ikivanha, tehokas lihas-, hermo- ja jännevaivojen sekä sijoiltaanmenojen hoitomenetelmä. Se on erittäin hellävarainen hoitomuoto, koska se perustuu kehon luonnollisten liikkeiden hyväksikäyttöön ja samanaikaiseen manipulointiin.
Usein kehon omien liikkeiden avulla suostutellaan nikamat pehmeästi oikeisiin paikkoihin. Käsittelyt ovat hyväksi jos sinulla on tuki- ja liikuntaelimissä kipua ja toimintarajoituksia.
Selkä-, polvi-, ja olkapäävaivat ovat yleisimpiä jäsenten korjaushoidolla hoidettavia vaivoja.
Käsittelyt voidaan tehdä myös hieronnan yhteydessä kun havaitaan ongelma alueella.

Lymfaterapia
Manuaalisessa lymfaterapiassa kudosturvotusta ohjataan kevyillä pumppaavilla otteilla kohti imusolmukkeita. 
Lymfaterapia tehostaa kudosten aineenvaihduntaa lisäten näin kudosten ravinnon ja hapensaantia.
Tämä edesauttaa sairastuneen kudoksen paranemista sekä tehostaa kehon omaa puolustusmekanismia.
Lymfaterapian kevyet pumppaavat otteet sekä toimenpiteiden vaihtelut vaikuttavat ihon kosketusreseptoreihin lievittäen kipua.Samalla lihasjännitys laukeaa ja lihakset pääsevät rentoutumaan.
Lymfaterapiaa käytetään erityisesti tilanteissa, joissa imusuoniston kuljetuskapasiteetti on kroonisesti laskenut,  pehmytkudosvammojen ja leikkausten jälkeisen turvotuksen hoitoon.Muuta hoitovalikoimaa

Triggerhieronta

Trigger-piste käsittelyssä hoito tehdään joko pistettä painamalla yhtäjaksoisesti tarvittavan ajan, jolloin triggeri sulaa sormen alla tai pistettä voidaan hieroa tehokkaasti ja käsitellen samalla ympäröivää aluetta.  Käsittelyissä käytetään myös jäähoitoa. Pinnallisten lihasten triggereiden käsittelyssä käytän myös lihaskalvo-/ venytyshierontatekniikkaa. Hyvinkin pitkäaikaisiin kipuihin ja särkyihin voi näin saada helpotuksen. 

Kuumakivihieronta

 Kuumakivihieronta on syvärentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva erittäin energisoiva ja rauhoittava kokemus.
Se tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, puhdistaen kehomme kuona-aineista.
Miellyttävä lämpö tehostaa rentoutta kehossa, saaden aikaan ihanan raukean ja rauhallisen olon.
Ylelliseltä tuntuva kiireetön hieronta auttaa unettomuuteen ja eriasteisiin kipu- ja stressitiloihin.

Pitkäkestoinen vaikutus

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään mm. lihashuoltoon, lihaskireyksien hoitoon, erilaisiin lihasten kiputiloihin ja iskiasvaivoihin.

Hieronta suoritetaan kumisilla imukupeilla ja hoito perustuu lihakseen kohdistuvaan alipaineeseen. 

 Hoito vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa avaten sitkeitä jännityksiä.Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta sopii kiireen ja stressin keskelle ihanaksi rentouttavaksi tuokioksi. Se on erinomainen pikahoito kipeille ja jännittyneille niska-hartioille. Aktivoi verenkiertoa ja ajatusta.

Vauvahieronta

Vauvahieronta auttaa vauvan vatsakipuihin, poistaa lihasjännitystä ja parantaa unenlaatua. Vauva myös nauttii hieronnasta, sillä se tuo lapselle läheisyyttä ja lohtua.

Hoivapalvelu

Lähihoitajan hoivapalvelua yksityisesti. Mahdollisuus tilapäisiin hoitosuhteisiin kotona selviytymisen tukemiseen. Myös mittaukset ja seurannat.

Neurosonic

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä joka vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Se ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle.   Helpottaa stressiä. Parantaa unen laatua. Lievittää kipua. Edistää palautumista.

Taustatietoja... 

Tutkintoja ja kursseja

Tässä tietoa koulutuksistani

  Koulutettu Hieroja / Oulun terv.huollon oppilaitos
  Lähihoitaja- sairaanhoito ja huolenpito / YSO 1998.
  Yrittäjän ABC/ Nivalan AIKU
  Kaustislainen jäsenkorjaus/Kansanlääk.keskusv.2000   Kaustislainen jäsenkorjaus/ KEO              Triggerhieronta, akupunktuuri-koulutus ja hieronta       kurssit / Fysioterapia- ja konsultaatiopalvelu Kempele   Lymfaterapeutti tutkinto./ KPKO                   Päihdetyön ammattitutkinto/RKO

Lisäksi Frantsilassa mm. Dipl. Vyöhyketerapeutti, Dipl. Shiatsuterapeutti ja Luontaishoitaja- koulutukset.

Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (TEO) rekisterissä.

YRITTÄJYYTTÄ  TAKANA JO  19 VUOTTA.