PALVELUNI

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteistä, käsin tehtyä pehmytkudoskäsittelyä jossa laukaistaan lihaskireyksiä ja -jännityksiä. Hieronnan tukena voidaan käyttää lämpöhoitoa ja triggerpisteiden käsittelyä.

Hierontatekniikassani käytän paljon ns. syvähierontaa ja venyttäviä otteita, jotka ovat tehokkuudeltaan omaa luokkaansa avaamaan sinnikkäitä ja pitkäaikaisiakin kipu/jännitystiloja lihaksissa. Jäsenkorjausta voin käyttää tarvittaessa hieronnan yhteydessä tai erillisenä kokonaisuutena.


Jäsenkorjaus

Kaustislainen jäsenkorjaus on ikivanha, tehokas lihas-, hermo- ja jännevaivojen sekä sijoiltaanmenojen hoitomenetelmä. Se on erittäin hellävarainen hoitomuoto, koska se perustuu kehon luonnollisten liikkeiden hyväksikäyttöön ja samanaikaiseen manipulointiin.
Usein kehon omien liikkeiden avulla suostutellaan nikamat pehmeästi oikeisiin paikkoihin. Käsittelyt ovat hyväksi jos sinulla on tuki- ja liikuntaelimissä kipua ja toimintarajoituksia.
Selkä-, polvi-, ja olkapäävaivat ovat yleisimpiä jäsenten korjaushoidolla hoidettavia vaivoja.
Käsittelyt voidaan tehdä myös hieronnan yhteydessä kun havaitaan ongelma alueella.

Dry Needling / LääkinnällinenAkupunktio


Lyhyesti sanottuna, hoito on triggerpisteiden hoitoa akupunktioneuloin tietyn tekniikan avulla. Hoidolla saadaan avattua laajoja ja pitkäaikaisia kipuoireistoja ja sen vaikutus on välitön ja pitkäaikainen. Vaiva voi kadota hoidon myötä myös täydellisesti.Toimenpide on lähes kivuton. Jo hoidon aikana voi tuntea rentouden ja lämmön leviämisen kehossa, Erittäin hyvä hyöty yhdistettynä hierontaan ennen sitä, mutta on myös erillisenä hoitona erittäin tehokas. Kesto 10-30 minuuuttia.

Lymfaterapia
Manuaalisessa lymfaterapiassa kudosturvotusta ohjataan kevyillä pumppaavilla otteilla kohti imusolmukkeita. 
Lymfaterapia tehostaa kudosten aineenvaihduntaa lisäten näin kudosten ravinnon ja hapensaantia.
Tämä edesauttaa sairastuneen kudoksen paranemista sekä tehostaa kehon omaa puolustusmekanismia.
Lymfaterapian kevyet pumppaavat otteet sekä toimenpiteiden vaihtelut vaikuttavat ihon kosketusreseptoreihin lievittäen kipua.Samalla lihasjännitys laukeaa ja lihakset pääsevät rentoutumaan.
Lymfaterapiaa käytetään erityisesti tilanteissa, joissa imusuoniston kuljetuskapasiteetti on kroonisesti laskenut,  pehmytkudosvammojen ja leikkausten jälkeisen turvotuksen hoitoon.                     Muuta hoitovalikoimaa ja hyvinvointipalvelua...

Triggerhieronta

Trigger-piste käsittelyssä hoito tehdään joko pistettä painamalla yhtäjaksoisesti tarvittavan ajan, jolloin triggeri sulaa sormen alla tai pistettä voidaan hieroa tehokkaasti ja käsitellen samalla ympäröivää aluetta.  Käsittelyissä käytetään myös jäähoitoa. Pinnallisten lihasten triggereiden käsittelyssä käytän myös lihaskalvo-/ venytyshierontatekniikkaa. Hyvinkin pitkäaikaisiin kipuihin ja särkyihin voi näin saada helpotuksen. 

Kuumakivihieronta

 Kuumakivihieronta on syvärentouttava ja lihasjännitystä laukaiseva erittäin energisoiva ja rauhoittava kokemus.
Se tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, puhdistaen kehomme kuona-aineista.
Miellyttävä lämpö tehostaa rentoutta kehossa, saaden aikaan ihanan raukean ja rauhallisen olon.
Ylelliseltä tuntuva kiireetön hieronta auttaa unettomuuteen ja eriasteisiin kipu- ja stressitiloihin.

Pitkäkestoinen vaikutus

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään mm. lihashuoltoon, lihaskireyksien hoitoon, erilaisiin lihasten kiputiloihin ja iskiasvaivoihin.

Hieronta suoritetaan kumisilla imukupeilla ja hoito perustuu lihakseen kohdistuvaan alipaineeseen. 

 Hoito vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa avaten sitkeitä jännityksiä.Intialainen päänhieronta

Intialainen päänhieronta sopii kiireen ja stressin keskelle ihanaksi rentouttavaksi tuokioksi. Se on erinomainen pikahoito kipeille ja jännittyneille niska-hartioille. Aktivoi verenkiertoa ja ajatusta.

Vauvahieronta

Vauvahieronta auttaa vauvan vatsakipuihin, poistaa lihasjännitystä ja parantaa unenlaatua. Vauva myös nauttii hieronnasta, sillä se tuo lapselle läheisyyttä ja lohtua.

Hoivapalvelu

Lähihoitajan hoivapalvelua yksityisesti. Mahdollisuus tilapäisiin hoitosuhteisiin kotona selviytymisen tukemiseen. Myös mittaukset ja seurannat.

Neurosonic

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä joka vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Se ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle.   Helpottaa stressiä. Parantaa unen laatua. Lievittää kipua. Edistää palautumista.

Ravintovalmennus

Ravintovalmennus tähtää hyvinvointia edistävään ja terveelliseen ruokavalioon. Hyvä, monipuolinen ja laadukas ruoka ennaltaehkäisee elintapasairauksien syntyä tai lieventää niiden oireita. Painonhallinta tukee terveyttä. Ravintoaineet, niiden tehtävät ja toiminta kehossa, energia- ja suojaravintoaineiden merkitys, ruuansulatus ja aineenvaihdunta kuuluvat pakettiin, jonka perusteella teemme  parannusehdotuksia tai muutoksia ruokavalioosi.

                   Minä yrittäjänä.....      

Olen Tiina Marjut Perttula . Olen tavallinen  neljän lapsen äiti-ihminen ja yritys on toiminut perheemme kuvioissa mukana  vuodesta toiseen hyvin, eri tilanteisiin sulautuen.  Tämä työ, ihmisten hoitaminen  on ollut ja on edelleen  itselle hyvin tärkeä asia, voidaan sanoa lähes kutsumustyö.

Hoitotyössä kouluttauduin ensin  sairaanhoidon ja huolenpidon lähihoitajaksi. Eikä aikaakaan kun toimenkuva alkoi muotoutua ihmisten vaivojen erilaiseen tutkimiseen ja niiden syiden etsimiseen ja hoitamiseen.  Luonnonmukaiset hoitomuodot saivat sijan tavassani hoitaa ihmisten vaivoja.

Terveydenhuollon koulutukset jatkuivat kun kouluttauduin  myös hierojaksi, josta tulikin sitten päätoimialaani. Siihen olikin sitten  hyvä kouluttautua lisää ja  yhdistää toimenkuvaan erilaisia työkaluja mm. Jäsenkorjaus, akupunktio, Dry Needling-neulaus, lymfaterapia, mobilisoiva hieronta ja paljon muuta.

Olen toiminut Hieronta alan yrittäjänä yli 20 vuotta ja Hieronta Euforia on kehittynyt omanlaiseksi vuosien saatossa, erilaisten koulutusten avulle. Ammattijtaito on karttunut pääasiassa tekemällä käytännössä, kovalla työllä, kaikkea kun ei voi pelkän teorian avulla koskaan oppia.

Olen tällä hetkellä erikoistunut  varsinkin akuutteihin vaivoihin joiden kanssa ihmiset tulevat hoidettavaksi. Menetelminä käytän paljon mobilisoivan hieronnan, jäsenkorjauksen ja neulauksen yhdistelmiä asiakkaan vaivasta riippuen. Kaikki asiakkaani saavat yksilöllisen hoidon.

Motto: -  Carpe diem  -

Tutkintoja ja kursseja

Tässä tietoa koulutuksistani

  Koulutettu Hieroja / Oulun terv.huollon oppilaitos 2005

  Lähihoitaja- sairaanhoito ja huolenpito / YSO 1998.

  Yrittäjän ABC/ Nivalan AIKU 2000

  Kaustislainen jäsenkorjaus/Kansanlääk.keskusv.2000 

  Kaustislainen jäsenkorjaus/ Kaustinen KEO  2017

 Trigger/akupunktuuri-koulutus / Fysioterapia- ja konsultaatiopalvelu Kempele 2003

Lymfaterapeutti tutkinto / 2015 / Kpedu             

 Päihdetyön ammattitutkinto/RKO 2014

Myofascia-koulutus 2017/ Kaustinen KEO

Dry Needling- koulutus 2019 ../Dry Needling yhd./Tampere /DNT® terapeutti

Dipl. Vyöhyketerapeutti, Dipl. Shiatsuterapeutti ja Luontaishoitaja- koulutukset. /AK Luontaisterapiaopisto; 1999-2003.

Ravintovalmentaja

Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (TEO) rekisterissä.

Valviran rekisteröity, nimikesuojattu hieroja ja lähitoitaja.


YRITTÄJYYTTÄ  ja  ALAN TYÖKOKEMUSTA jo 22 VUOTTA.